Kaan Ayhan Galatasaray : Fatih Terim'den Galatasaray Yönetimi'ne Kaan Ayhan baskısı - Sezon başında da kaan ayhan'ın ismi galatasaray ile anılmış fakat genç savunma oyuncusu 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle düsseldorf'tan sassuolo'ya transfer olmuştu.

Kaan Ayhan Galatasaray : Fatih Terim'den Galatasaray Yönetimi'ne Kaan Ayhan baskısı - Sezon başında da kaan ayhan'ın ismi galatasaray ile anılmış fakat genç savunma oyuncusu 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle düsseldorf'tan sassuolo'ya transfer olmuştu.. Galatasaray, milli takımın önemli stoperlerinden kaan ayhan'ı kadrosuna katmaya çok yakın. Galatasaray'ın istediği kaan ayhan imzayı attı! Kaan ayhan, bir sonraki takımının galatasaray olmasını istediğini temsilcilerine bildirdi. Kaan ayhan galatasaray hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kaan ayhan galatasaray haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > galatasaray kaan ayhan'ı bedavaya alıyor.

Bundesliga ekiplerinden fortuna düsseldorf forması giyen milli futbolcu kaan ayhan geleceğine dair açıklamalarda bulundu. 01 haziran 2021, salı 21. Galatasaray'da yerli oyuncu transferi bitmek bilmiyor. Kaan ayhan, hakkında çıkan transfer haberlerini okuduğunu 25 yaşındaki futbolcu, adının galatasaray'la anılmasıyla ilgili olarak gelen soruya. Kaan ayhan galatasaray hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kaan ayhan galatasaray haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Kaan Ayhan Galatasaray Hakkında Açıklama yaptı! | negibi.com
Kaan Ayhan Galatasaray Hakkında Açıklama yaptı! | negibi.com from negibi.com
Kaan ayhan, kulübü fortuna düsseldorf'un almanya'da bir alt lige düşmesiyle ayrılık kararı alırken, süper lig devlerinin radarına. Kaan ayhan'ın bu transferde kararı belli oldu. Takımı fortuna düsselfdorf'un almanya bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için fenerbahçe. Son dakika galatasaray transfer haberleri. Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği kaan ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti. Galatasaray, kaan ayhan için harekete geçiyor. Kaanayhan_tv highlights 1.640 views4 months ago. Sassuolo ise 2 milyon euro'yu ödese de düsseldorf'un iddiasına göre geç ödedi.

Kaanayhan_tv highlights 1.640 views4 months ago.

Osman bukari ve mohammed kudus transferleri gelebilir. Kaanayhan_tv highlights 5.073 lượt xem9 tháng trước. Milli takımın vazgeçilmez isimlerinden, ara transfer döneminde de gündeme gelen kaan ayhan. Sezon başında da kaan ayhan'ın ismi galatasaray ile anılmış fakat genç savunma oyuncusu 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle düsseldorf'tan sassuolo'ya transfer olmuştu. Milli futbolcu kaan ayhan'ın geleceği merak konusu. Galatasaray, fortuna düsseldorflu kaan ayhan'a resmen talip. Galatasaray'da kaan ayhan transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray, milli takımın önemli stoperlerinden kaan ayhan'ı kadrosuna katmaya çok yakın. Yabancı sınırına önlem olarak gurbetçilere yönelme kararı alan galatasaray'da igor tudor'un en çok dikkatini. Türk, alman mevki önümüzdeki sezon galatasaray'da görmek istediğim oyuncuların başında gelen savunmacı. Galatasaray ile ilgili transfer haberlerini okuduğunu söyleyen 25. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan galatasaray, ezeli rakibi fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan kaan ayhan'ın transferi için. Son dakika galatasaray transfer haberleri.

Şu an düsseldorf da düştü, onu alan çok. Takımı fortuna düsselfdorf'un almanya bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için fenerbahçe. Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği kaan ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti. Kaanayhan_tv highlights 1.640 views4 months ago. Galatasaray, milli futbolcu kaan ayhan'ı kadrosuna katmak istiyordu.

Kaan Ayhan transferde Galatasaray'a ışığı yaktı!
Kaan Ayhan transferde Galatasaray'a ışığı yaktı! from cdn.haber.com
Galatasaray'da yerli oyuncu transferi bitmek bilmiyor. Kaan ayhan, bir sonraki takımının galatasaray olmasını istediğini temsilcilerine bildirdi. Galatasaray, milli futbolcu kaan ayhan'ı kadrosuna katmak istiyordu. Tatil için bodrum'da bulunan 25 yaşındaki futbolcu ile sarı kırmızılı idareciler bir araya geldiği öğrenildi. Kaan ayhan, galatasaray'ın kapısından nasıl döndü? Kaan ayhan'ın bu transferde kararı belli oldu. Cnn türk canlı yayınına konuk olan kaan ayhan, galatasaray ile ilgili soruyu yanıtlarken genel olarak transfere sıcak baktığını dile getirdi. Yaz transfer döneminin flaş takımı galatasaray, ocak'ta kaan ayhan için kesenin ağzını açmayı planlıyor.

Kaanayhan_tv highlights 5.073 lượt xem9 tháng trước.

Galatasaray, kaan ayhan için 2 milyon euro bulamadı. Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > galatasaray kaan ayhan'ı bedavaya alıyor. Galatasaray ile ilgili transfer haberlerini okuduğunu söyleyen 25. 01 haziran 2021, salı 21. Türk, alman mevki önümüzdeki sezon galatasaray'da görmek istediğim oyuncuların başında gelen savunmacı. Son dakika galatasaray (gs) transfer haberleri. Yabancı sınırına önlem olarak gurbetçilere yönelme kararı alan galatasaray'da igor tudor'un en çok dikkatini. Kaan ayhan, galatasaray'ın kapısından nasıl döndü? Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan galatasaray, ezeli rakibi fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan kaan ayhan'ın transferi için. Milli futbolcu, bu sezon 29 maça çıkıp 2 gol ve 3. Takımı fortuna düsselfdorf'un almanya bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için fenerbahçe. Galatasaray'da yerli oyuncu transferi bitmek bilmiyor. Kaan ayhan, kulübü fortuna düsseldorf'un almanya'da bir alt lige düşmesiyle ayrılık kararı alırken, süper lig devlerinin radarına.

Galatasaray, milli futbolcu kaan ayhan'ı kadrosuna katmak istiyordu. Hatta ryan babel'i bile teklif etti. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan galatasaray, ezeli rakibi fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan kaan ayhan'ın transferi için. Rapora göre galatasaray 345 milyon euro ile 27, fenerbahçe ise 184 milyon euro ile 32. Emre kılınç, luyindama sıcak gelişmeler.

Fatih Terim'den Galatasaray Yönetimi'ne Kaan Ayhan baskısı
Fatih Terim'den Galatasaray Yönetimi'ne Kaan Ayhan baskısı from haberfestivali.com
Yoksa kaan ayhan 3 sene önce galatasaray'a geliyordu. Galatasaray her şeye rağmen transfer çalışmalarını sürdürüyor. Rapora göre galatasaray 345 milyon euro ile 27, fenerbahçe ise 184 milyon euro ile 32. Kaan ayhan, hakkında çıkan transfer haberlerini okuduğunu 25 yaşındaki futbolcu, adının galatasaray'la anılmasıyla ilgili olarak gelen soruya. Cnn türk canlı yayınına konuk olan kaan ayhan, galatasaray ile ilgili soruyu yanıtlarken genel olarak transfere sıcak baktığını dile getirdi. Sassuolo ise 2 milyon euro'yu ödese de düsseldorf'un iddiasına göre geç ödedi. Şu an düsseldorf da düştü, onu alan çok. Galatasaray, milli futbolcu kaan ayhan'ı kadrosuna katmak istiyordu.

Sezon başında da kaan ayhan'ın ismi galatasaray ile anılmış fakat genç savunma oyuncusu 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle düsseldorf'tan sassuolo'ya transfer olmuştu.

Sassuolo ise 2 milyon euro'yu ödese de düsseldorf'un iddiasına göre geç ödedi. Kaan ayhan, galatasaray'ın kapısından nasıl döndü? Galatasaray ile ilgili transfer haberlerini okuduğunu söyleyen 25. Cnn türk canlı yayınına konuk olan kaan ayhan, galatasaray ile ilgili soruyu yanıtlarken genel olarak transfere sıcak baktığını dile getirdi. L kaan ayhan harekatı başladı !! Galatasaray'da kaan ayhan transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ancak galatasaray teknik direktörü fatih terim'in gözüne kestirdiği bir yerli yıldız daha var. Türk, alman mevki önümüzdeki sezon galatasaray'da görmek istediğim oyuncuların başında gelen savunmacı. Osman bukari ve mohammed kudus transferleri gelebilir. Son dakika galatasaray transfer haberleri. Milli futbolcu, bu sezon 29 maça çıkıp 2 gol ve 3. Kaan ayhan, bir sonraki takımının galatasaray olmasını istediğini temsilcilerine bildirdi. Takımı fortuna düsselfdorf'un almanya bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için fenerbahçe.

Rapora göre galatasaray 345 milyon euro ile 27, fenerbahçe ise 184 milyon euro ile 32 kaan ayhan. Kaan ayhan'ın bu transferde kararı belli oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama